11 راهکار برای زندگی با همسر لجباز و مغرور

همسر لجباز و مغرور

11 راهکار برای زندگی با همسر لجباز و مغرور

زندگی با همسر لجباز و مغرور یکی از مشکلاتی است که شاید زندگی بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار داده باشد. در این مقاله به بررسی 11 راهکار برای زندگی بهتر با همسر لجباز و مغرور می پردازیم، در ادامه حتما با ما همراه باشید.

همسر لجباز و مغرور
همسر لجباز و مغرور

11 راهکار موثر زندگی با همسر لجباز و مغرور

تحمل فردی مغرور و لجباز ممکن است زندگی را به جهنمی تبدیل کند که راه گریزی از آن نباشد، مخصوصا اگر فرد شریک زندگی و عاطفی ما باشد، اما همیشه راهی برای کنترل شرایط و اوضاعی رو به بهبودی هست.
به همین علت در ادامه قصد داریم 11 راهکار بسیار موثر برای زندگی با همسر لجباز و مغرور را برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم، اگر با فردی لجباز زندگی می کنید پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه این مقاله با ما همراه و همگام باشید.

خواندن مطالب زیر می تواند برای شما مفید باشد

1- عصبانیت خود را کنترل کنید

یکی از تکنیک ها برای زندگی با فردی لجباز و مغرور این است که سعی کنید عصبی نشوید، فرد لجباز به دنبال واکنش های احساسی شماست پس با عصبانیت او را به مقصود خود نرسانید.
عصبانیت شما نه تنها مشکل را حل نمی کند بلکه سبب تقویت رفتار همسرتان می شود، لذا حتما در برخورد با همسر لجباز و مغرور عصبانیت و واکنش های احساسی خود را مهار کنید.
سعی کنید آرامشتان را حفظ کرده و صحبتی از روی عصبانیت با همسرتان نداشته باشید، افراد لجباز و مغرور در برابر واکنش های عصبی موضع خود را عوض نمی کنند بلکه لجبازی بیشتری را از خود نشان می دهند.
اگر با همسرتان بر سر موضوعی خاص تفاوت سلیقه دارید صبورانه برخورد کنید، شاید تصور کنید این کار منجر به تقویت رفتار وی می شود، اما صبر در برابر فردی مغرور در واقع او را مجبور به عدم واکنش خواهد کرد.

2- با منطق و مهربانی دلایل خود را توضیح دهید

اگر با همسر لجباز و مغرور زندگی می کنید، باید کاملا محتاطانه برخورد کنید، واکنش محکم تنها بر رفتار همسرتان تشدید خواهد گذاشت.
بهتر است دلایل او را شنیده و همچنین در کمال آرام و با مهربانی دلایل خود را توضیح دهید، سعی کنید وجه های مثبتی که برای وی خواهد داشت را بیان کنید.
موضوع را از دید او ببینید و سعی کنید دلایل خود را از دیدگان خودتان برای او شرح دهید، از جملاتی مانند” اگر موضوع به این شکل پیش رود بهتر است” یا “من فکر می کنم این کار سود بهتری برای تو داره” و از این دست جملات را استفاده کنید.
شاید در نگاه اول تاثیری در رفتار او نبینید اما کم کم متوجه تغییرات خواهید شد، لجبازی فرد در سکوت تمام می شود و کم کم متوجه تاثیرات حرف شما خواهد شد.

3- بر دلایل خود اصرار نکنید

یکی دیگر از مواردی که در زندگی با همسر لجباز و مغرور به کمک شما می آید این است که بر دلایل و حرف های خود اصرار نکنید.
این کار شما را هم به فردی لجباز تبدیل می کند و اصلا اساس رفتار بد همسرتان برای تقویت و اصرار شما به حرف هایتان است.
لذا هیچ وقت به دلایل خود اصرار نکنید، تنها با مهربانی نقاط نظرتان را بگویید.
اگر بخواهیم صادقانه بگوییم فرد لجباز به دنبال اصرار شماست تا بتواند به نوعی شما را شکست دهد، وقتی در موضع دوستانه و مهربان خود باقی بمانید در مدت زمانی کوتاه شاهد تغییر رفتارهای همسرتان خواهید بود.
بسیاری از افرادی که با همسر لجباز و مغرور زندگی می کنند سعی دارند تا با اصرار و عصبانیت طرف مقابل را متقاعد کنند.
روابط شما یک زندگی مشترک است و شما باید در تمامی رفتارهای خود محتاطانه و با کمترین لطمه به رابطه راه خود را ادامه دهید.

همسر لجباز و مغرور
همسر لجباز و مغرور

4- تفاوت ها را بپذیرید

تفاوت ها را قبول کنید، قطعا هیچ دو انسانی کاملا شبیه به یکدیگر نیستند و همیشه تفاوت هایی وجود دارد.
بپذیرید که شما و همسرتان دارای تفاوت هایی هستید و باید به این تفاوت ها احترام گذاشت. اینکه دائما تصور کنید می توانید روزی آن را همان گونه که خود می پسندید تغییر دهید تنها انرژیتان را می گیرد و در آخر احساس بدی را تجربه خواهید کرد.
همسر لجباز و مغرور در برابر پذیرش مقاومت بسیار بالایی است خود نشان می دهد و تغییر چنین فردی نیاز به صبر و پذیرش شخصیت وی است.
ابتدا او را همان گونه که هست بپذیرید و سپس سعی کنید تغییرات دلخواهتان را با ملایمت حاصل کنید. اگر درباره موضوعی تغییراتی احساس نکردید مقاومت خود را کنار بگذارید.

5- از او بخواهید به حرفهایتان گوش دهد

برای زندگی با همسر لجباز و مغرور بهتر است او را در محیطی ساکت و آرام بنشانید و با لحن صحبت جدی و آرام از وی بخواهید تا به شما گوش دهد، مردها دوست دارند پذیرفته شوند پس سعی کنید در لحن و صحبتتان به گونه ای باشید که پذیرش همسرتان مشخص باشد.

از صمیم قلب با وی صحبت کنید و اجازه دهید حرفهایتان کم کم بر رفتار وی موثر واقع شود، هر آنچه دوست دارید بگویید و مطمئن باشید او حرف های شما را درک خواهد کرد، اجازه دهید برای درک حرف هایتان به خودش زمان دهد.

6- به گونه ای دیگر بنگرید

شما نمی توانید کسی را تغییر دهید اما آنچه قابل تغییر است نگرش شماست. برای ادامه زندگی با همسر لجباز و مغرور بهتر است به گونه ای دیگر زندگی را ببینید، سعی کنید زندگی را به فرصتی برای بهتر شدن تبدیل کنید.

عادات بهتری بسازید و در برابر رفتارهای همسرتان واکنش های جدیدی داشته باشید تا زندگی به گونه ای دیگر جلو رود، قطعا با تغییر نگرش و واکنش های شما همسرتان نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

خودتان را به گونه ای قوی کنید تا همسرتان در برابر خواسته ها و قوانین شما رفتارهایش را تغییر دهد. زمانی که خودتان را تغییر دهید می توانید شاهد تغییرات همسرتان باشید.

7- آرامشتان را حفظ کنید

برای ادامه زندگی با همسر لجباز و مغرور باید بدانید عجله دشمن کار شماست. هیچ عجله ای نداشته باشید معمولا افراد لجباز و مغرور هیچ اشتباهی در کار خود نمی بینند و از نظر کاری دارای هوش و فراستی عالی هستند، اما این به آن معنا نیست که شما در برابر چنین فردی برگ برنده ای ندارید.

برگ برنده شما صبور بودن و آرامش شماست. شما باید در این راه ثابت قدم باشید و هرگز عجله نکنید. هیچ گاه با تندخوبی یا رفتارهای دور از ادب سعی نکنید واکنش نشان دهید، بلکه صبر داشته باشید تا در زمان خودش نتایج را ببینید.

همسر لجباز و مغرور
همسر لجباز و مغرور

8- به خودتان استراحت دهید

قطعا شما به عنوان همسر از لجبازی و غرور همسرتا خسته می شوید. این طبیعی است که نیاز به تخلیه احساسات داشته باشید. سعی کنید وارد مشاجره نشوید و اگر مشاجره ای داشتید حتما زمانی را برای تخلیه احساسات و عواطف خود در نظر بگیرید.

به بیرون بروید و خودتان را از خشم دور کنید. این شما هستید کسی که در برابر یک همسر لجباز و مغرور قرار دارید. پس با خودتان روراست باشید و به هیچ عنوان به خودتان سخت نگیرید.

زنان دوست دارند در چنین موقعیتی اوضاع را مدیریت کنند. اما شما سعی کنید بزرگواری کنید و اجازه دهید مشاجره به وجود آمده سریعا رد شود و ذهنتان را استراحت دهید.

9 – صبور باشید تا زمان درست از راه برسد

برای هر کاری زمان مناسب وجود دارد، سعی کنید یک موقعیت شناس خوب باشید تا در تشخیص زمان های مناسب دچار اشتباه نشوید. اگر همسرتان روزی بدی داشته و با چالش های بسیاری در محل کار یا در طول روز رو به رو بوده است. هرگز زمانی را برای صحبت کردن درباره مشکلات خود پیدا نکنید.

شما باید در زندگی با همسر لجباز و مغرور تبدیل به یک موقعیت شناس حرفه ای شوید. شرایطی را بیابید که همسرتان حال عمومی خوبی دارد و در بهترین زمان برای صحبت درباره مشکلات بین خودتان قرار دارید.

10 – انتخاب جملات مناسب

انتخاب زمان مناسب در کنار بکارگیری جملات و کلمات موثر می تواند تاثیری شگفت انگیز در زندگی با همسر لجباز و مغرور داشته باشد.

شما باید در انتخاب جملات و کلمات مناسب نهایت توجه و دقت را داشته باشید.

اگر قصد دارید با همسرتان صحبت کنید بهتر است بدانید چه جملاتی مناسب استفاده است. عدم دقت نظر در انتخاب جملات منجر می شود تا شما با مشکلات بیشتری رو به رو شوید. و لجبازی همسرتان در اینجا کار دستتان خواهد داد.

کلمات باید نشان از اعتماد و وفاداری شما به همسرتان باشد. همچنین انتخاب جملاتی که اعتماد به نفس شما را نشان می دهد موثر واقع خواهد بود.

11- به یک روانشناس مراجعه کنید

اگر از راهکارهای بالا نتیجه نگرفتید حتما به یک مشاور مراجعه کنید، کمک گرفتن از فردی متخصص در این حوزه به کمک شما خواهد آمد.
نقش روانشناس خانواده در این بین بسیار حائز اهمیت است. به گونه ای که ابتدا علت رفتارهای همسر لجباز و مغرورتان را پیدا کرده و با ارائه راهکارهایی سعی در کمک به شما و زندگی مشترکتان خواهد داشت.
در تمامی فرآیند جلسات مشاوره با فرد مشاور صداقت داشته باشید و تمامی راهکارها را بکار بگیرید. قطعا حل مشکلات با فردی لجباز زمان بر و نیاز به صبر و حوصله دارد.
از این رو حتما نقش مشاور را جدی بگیرید و برای بهبود وضعیت زندگی و عاطفی خود گامی موثر بردارید.
انتخاب یک روانشناس خوب به منزله تغییر رفتارهای همسر و بهبود زندگی مشترک شما انجام خواهد شد. پس حتما در انتخاب روانشناس حساسیت لازم را به خرج دهید.

اگر درباره زندگی با همسر لجباز و مغرور نیاز به مشاوره دارید، همین حالا برای رزرو وقت مشاوره با ما تماس بگیرید و یا از طریق صفحه ما در سایت دکترتو نسبت به دریافت جلسات مشاوره خود اقدام کنید.

شماره های تماس

۰۲۱۳۶۶۵۸۳۴۶

۰۹۳۰۸۳۲۳۵۱۳

دریافت اینترنتی وقت مشاوره از سایت دکترتو

همسر لجباز و مغرور

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x